top of page
  • Marie-Michelle Boende i Nerja

Vad är skillnaden mellan hotell, hostel samt B&B i Nerja?

I Nerja finns det olika typer av boenden som erbjuder varierade upplevelser och tjänster. Här är några grundläggande skillnader mellan hotell, hostal och B&B (bed & breakfast).


Hotell i Nerja


Hotell i Nerja varierar från budgetvänliga till lyxiga alternativ och erbjuder en bred skala av tjänster och bekvämligheter som restauranger, pooler, fitnesscenter, rumsservice och ofta daglig städning. Det finns några större hotell i Nerja, många ligger i direkt anslutning till stranden.


Hotell passar de som söker mer service och bekvämligheter.

Hostel i Nerja


Ett hostel i Nerja är inte detsamma som ett vandrarhem. Det är oftast ett mer prisvärt boendealternativ än hotell och ger grundläggande bekvämligheter som privata rum med privat eller delat badrum. De har inte alltid restaurang, pool och andra bekvämligheter som man förväntar sig på ett hotell, men det kan finnas. Ett hostel är oftast mindre än ett hotel och kan ligga mer centralt, eller lite längre upp mot bergen (dvs lite längre från stranden än de stora hotellen).


Hostel är idealiska för budgetmedvetna resenärer och de som inte behöver eller förväntar sig ett större hotell med egen pool och andra hotellbekvämligheter. Men som uppskattar det lite mer personliga.

Bed and breakfast (B&B)


B&B-boenden är ofta privatägda bostäder/hus där ägarna hyr ut ett eller flera rum. Priset inkluderar vanligtvis frukost. B&Bs ger en mer personlig touch och möjligheten att interagera mer med värdarna och andra gäster.


B&B passar de som söker en hemtrevlig och personlig upplevelse, ofta till ett rimligt pris.bed and breakfast

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Bli först med det senaste i Nerja!

Tack! Du får nu nyheter från oss!

bottom of page